Infinity Kids
© Infinity Kids 2016
Kinderen van 6 tot 12 kunnen: ‘Op zoek naar de Schat’ voor betere schoolprestaties. Hier onderzoekt en ontdekt je kind, hoe het op een andere manier met situaties om kan gaan. Word sterk en ‘Kapitein op je eigen schip’. Problemen worden kleiner en de kracht en het vermogen van je kind wordt groter. Met de hulp en ondersteuning van één van zijn ouders varen jullie binnenkort weer soepeltjes mee op de stroom van jullie leven.
meer info
Pubers van 12 tot 16 leren: ‘Communicatie in Verbinding’ voor betere schoolprestaties. Puber zijn is soms best lastig en ingewikkeld. In deze fase zijn er veel veranderingen, je lichaam verandert, je ouders worden lastig, je omgeving begrijpt je niet en dan mag je ook nog iedere dag naar school. De kunst in deze periode is te ontdekken wat er in jezelf omgaat en beweegt . Leer te ontdekken wat jouw wensen eigenlijk zijn.  
meer info
Jongeren en Volwassenen leren: ‘De kracht onder de Oppervlakte’ Wat gebeurt er eigenlijk als je een keuze maakt? Is die keuze wel zo bewust of speelt er onder de oppervlakte een onzichtbare invloed mee die mede bepaald wat je eigenlijk doet. Je wilt zo graag stoppen met roken of minder gaan eten, maar het lukt telkens maar niet. Onzichtbare invloeden en gewoontepatronen beïnvloeden je leven meer dan je zou denken. Kom en ontdek zelf of het bij jou ook zo werkt.  
meer info

Praktijk met Hart en Ziel voor Kinderen en Jeugd begeleiding

Voor Ontwikkeling en betere Schoolprestaties in Wateringen in het Westland, nabij Den Haag, Rijswijk en Delft.

Als je kind problemen heeft en niet lekker in zijn vel zit, is dat niet fijn voor je kind en zijn directe omgeving. Als ouder kun je behoorlijk worstelen met de vraag hoe je deze probleem op zou kunnen lossen. Een andere kijk op de situatie brengt vaak een nieuwe impuls om weer verder te kunnen binnen je gezin. Inzichten, handvatten en aanpassingen in je gezin, zorgen ervoor dat je kind zich beter begrepen voelt en anders gaat functioneren. Gun je jezelf en je kind deze kans op nieuwe inzichten en opmerkelijke veranderingen en ervaar zo een ontspannender leven. Door deze veranderingen krijgt je kind meer sociale contacten en gaan zijn schoolprestaties vooruit. Als je kind lekker in zijn vel zit gaat leren vanzelf. Het vraagt alleen een eerste stap om de reis naar een blijer gezinsleven te beginnen. Ervaringsgericht leven: Wat ik hoor, vergeet ik. Wat ik zie, onthoud ik. Wat ik doe, begrijp ik. Confucius
Home Activiteiten Praktijk Contact Home